Les persones participants d’Activa’t – Joves Referents es vinculen en entitats de lleure educatiu abans dels cursos

Per primera vegada, les persones joves participants del projecte Activa’t – Joves Referents ja han començat la seva vinculació en entitats properes a la seva zona de residència i s’han fet sessions de seguiment per facilitar aquesta incorporació. En edicions anteriors, la vinculació sempre era posterior als cursos.  

El 20 d’abril es va celebrar la primera trobada de benvinguda amb tots els agents involucrats en el projecte, el qual enguany compta amb 16 joves participants. La immensa majoria fan aquestes estades inicials en esplais i agrupaments. En concret, ho faran en els agrupaments Aldaia, Azimut, Tagore, Skues; i en els esplais Bitxus, Agost, Totikap, Perifèriks, La Tribu, El Botó i Boix.  

 

Augmenta el nombre d’organitzacions participants 

En aquesta 4a edició, s’ha incrementat el nombre d’organitzacions participants que treballen amb joves d’origen divers. En concret són 9: Fundació ADSIS, Associació Esportiva Ciutat Vella, Fundació Intermèdia, Associació Cedre, AFEV, Fronteres Invisibles, Fundació Nous Cims, MigraStudium i SOAC La Florida.  

De finals d’aquest mes i fins al setembre, es realitzaran els cursos de monitor/a i director/a de lleure educatiu. Un cop finalitzats els cursos, les participants començaran les estades de pràctiques en els seus esplais i agrupaments.

 

Nova imatge gràfica

Activa’t – Joves Referents compta des d’ara amb un nou logotip i una imatge gràfica pròpia. S’han actualitzat tots els materials adreçats als participants, a les organitzacions que col·laboren en el projecte i a les entitats acollidores. 

 

El grup motor d’Activa’t – Joves Referents 

El grup motor d’aquest projecte està format per Escola Lliure El Sol,  Esplais Catalans, Acció Escolta, Casals de Joves de Catalunya i la Fundació Ferrer i Guàrdia. L’equip realitza reunions periòdicament per fer seguiment i assegurar el bon funcionament del projecte. També hi ha un grup de coordinació on hi col·laboren les organitzacions que treballen amb joves d’orígens diversos.  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *