El projecte Activa’t-Joves Referents arriba a la fase d’estada en entitats del lleure educatiu

trobada projecte Activa't-Joves Referents

El passat dissabte 17 d’octubre vam realitzar una nova trobada presencial amb els i les joves participants del projecte Activa’t – Joves Referents per tal de fer avaluació i seguiment de les formacions realitzades i de la seva incorporació a entitats de lleure educatiu. En la sessió es van compartir les diferents experiències, les relacions amb altres joves, així com les seves vivències en les activitats on han participat com campaments, colònies o casals d’estiu. Alguns dels i de les joves segueixen formant part d’esplais i agrupaments, i estan participant activament en l’organització i planificació d’activitats per aquest inici de curs especialment particular.

Activa’t-Joves Referents és un projecte emmarcat en el programa Activa’t de la Fundació Ferrer i Guàrdia, que té com a objectiu incorporar a joves d’orígens diversos i de col·lectius vulnerables en entitats per tal de posar en valor les competències adquirides en la pràctica associativa, i a la vegada pretén fomentar la diversitat dins de les associacions. Els joves participants han realitzat un curs de monitor i han desenvolupat una estada de pràctiques en diferents esplais i agrupaments.

Ens tornarem a trobar el 28 de novembre, aquest cop amb el conjunt d’agents implicats en el projecte (monitors i caps d’agrupament, equips formatius, organitzacions i entitats), per compartir i contrastar tant l’experiència com la generació d’espais de debat intern en el si de les entitats per tal d’esdevenir més acollidores i més interculturals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *