Participem en el Saló de l’Ocupació de Catalunya per debatre sobre els reptes de les competències associatives

Saló de l'Ocupació de Catalunya - Activa't

En el marc del programa Activa’t, des de la Fundació Ferrer i Guàrdia vam participar el 22 de setembre a la taula rodona del Saló de l’Ocupació de Catalunya per parlar sobre el reconeixement de competències i el món associatiu. Organitzada pel Consell de la Joventut de Barcelona, el col·loqui va servir per exposar la necessitat d’una sensibilització empresarial i acadèmica per tal de reivindicar l’experiència associativa.

En aquesta trobada van participar representants d’entitats empresarials com la Federació de Cooperatives, PIMEC i Basetis. Precisament, en aquesta jornada es volia reforçar els vincles entre les competències de l’associacionisme i el sector laboral per tal d’afavorir l’ocupabilitat de les persones joves i fer efectiu el reconeixement dels valors, habilitats, actituds, capacitats i aprenentatges adquirits a través de l’experiència associativa.

Per part del món associatiu juvenil van estar presents el Consell Nacional de Joventut de Catalunya (CNJC). Amb la seva aportació es va posar en comú la idoneïtat de generar més espais de treball conjunt entre l’associacionisme, l’administració, el món acadèmic i el sector laboral.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *