Voleu conèixer el projecte ACTIVA’T de la Fundació Ferrer i Guàrdia?

ACTIVA’T és un projecte propi de la Fundació Ferrer i Guàrdia que té com a objectiu l’apoderament, la inclusió juvenil i la millora de l’ocupabilitat des de la participació associativa posant en relació a joves amb entitats, en les que desenvoluparan un procés d’aprenentatge i d’adquisició de competències i habilitats.

El projecte té tres eixos centrals basats en:

  1. Posar en relació joves (preferentment en atur i/o situacions de vulnerabilitat) amb entitats perquè a partir de l’experiència associativa adquireixin un seguit d’aprenentatges (valors, competències, habilitats…) que els puguin ser útils en el seu quotidià personal i en l’acreditació competencial per una futura cerca de feina.
  2. Facilitar l’acreditació de competències i habilitats d’aquelles persones joves que estan realitzant tasques i accions en el si d’entitats o espais de voluntariat.
  3. Posar en valor l’associacionisme com a espai de creixement i formació (formal o informal) personal, alhora que pel seu paper de transformació i millora del seu entorn, mitjançant xerrades o capsules formatives.

L’objecte del projecte ACTIVA’T és incentivar la incorporació de nous i noves joves al teixit associatiu existent al territori, i posar en valor la tasca que desenvolupen les persones d’aquestes entitats. Des de la Fundació Ferrer i Guàrdia s’ofereix als ens locals establir un conveni de col·laboració gratuït per desenvolupar les accions incloses en el projecte que siguin oportunes.

Els convenis de col·laboració que ofereix l’entitat es poden adaptar a les necessitats de cada realitat municipal o comarcal fent ús d’una activitat del projecte, de diverses o del projecte complet.

Si vols tenir més informació sobre el projecte ACTIVA’T pots consultar la web del projecte o enviar-nos un correu electrònic a [email protected]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *