Trobada amb les noves participants d’Activa’t – Joves Referents per establir vincles entre joves d’orígens diversos i entitats de lleure educatiu

El projecte Activa’t – Joves Referents de la Fundació Ferrer i Guàrdia ha celebrat aquest dijous la primera trobada amb els i les joves participants de l’edició d’enguany. L’acte ha consistit en donar a conèixer els detalls del programa, establir vincles, resoldre inquietuds i necessitats, així com informar sobre els diferents cursos de formació i fer els primers contactes.

Activa’t – Joves Referents és un projecte que busca incorporar a joves d’orígens diversos en entitats del lleure educatiu. L’objectiu és que esdevinguin persones referents en aquests espais per facilitar la participació i la inclusió social d’altres infants i joves. A la vegada, promou la interculturalitat en l’entorn de l’associacionisme educatiu.

En aquesta trobada han participat les entitats que treballen amb joves d’orígens diversos i les associacions de lleure educatiu implicades: Escola Lliure El Sol, Esplais Catalans, Acció Escolta, Federació de Casals de Joves de Catalunya, Xamfrà, Associació Esportiva Ciutat Vella, Superacció, Fundació ADSIS, AFEV i Punt de Referència.

En aquesta nova edició s’ha augmentat el nombre de joves participants, s’han incrementat els cursos de formació i les entitats col·laboradores. Les properes passes del projecte són l’inici dels cursos de monitor/a i director/a durant els mesos d’estiu, on hi assistiran més de 250 joves. Després de la realització d’aquestes formacions, els i les participants s’incorporaran a les entitats acollidores per fer les estades de pràctiques durant el darrer trimestre de l’any.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *