Activa’t- Joves Referents comença l’etapa de vinculació de les joves participants en esplais i agrupaments

Activa't Joves Referents

El projecte Activa’t-Joves Referents ha començat l’última fase d’aquesta edició amb l’inici de la vinculació de les joves participants en esplais, agrupaments i casals de joves. Els passats dies 13 i 16 d’octubre, es van realitzar dues trobades de seguiment on es va avaluar com havien anat les formacions de monitor/a i director/a de lleure realitzades aquest estiu i com avança la seva incorporació a entitats de lleure educatiu.

Entrem en la fase 3 del projecte, moment en què aquests nois i noies d’orígens diversos i sense experiència i coneixement previ del moviment associatiu, un cop feta la immersió formativa, inicien vincles i formen part de múltiples projectes associatius juvenils del territori. Això significa ampliar el nombre d’agents implicats, establir noves sinergies de col·laboració, acompanyament i seguiment, i facilitar espais de reflexió col·lectiva.

Activa’t-Joves Referents és un projecte que vol promoure l’ocupabilitat mitjançant l’adquisició d’aprenentatges i competències a través de la pràctica i experiència associativa. A la vegada, busca promoure la cohesió social i fomentar la diversitat dins l’associacionisme del lleure educatiu.

En aquesta edició, el projecte compta amb més joves participants, s’han augmentat els cursos de formació disponibles i s’hi han sumat més organitzacions col·laboradores i acollidores. A finals d’aquest any, està prevista una nova trobada amb el conjunt de joves participants per compartir i contrastar experiències associatives.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *