Activa’t – Joves Referents inicia la seva tercera edició consolidant el nombre de participants, organitzacions i cursos

El projecte Activa’t – Joves Referents enceta la seva tercera edició consolidant el nombre de participants, organitzacions i cursos de formació. La principal novetat d’aquest curs és que se sumen noves entitats que treballen amb joves d’orígens diversos. 

En l’edició 2022, el projecte comptarà amb 22 joves participants, set organitzacions i es realitzaran sis cursos per a esdevenir monitor/a o director/a de lleure infantil.  

L’edició anterior va finalitzar el passat 1 d’abril amb la darrera trobada amb les joves participants, on es van compartir testimonis i experiències en el transcurs del projecte. La primera trobada del nou curs serà el 19 de maig, on els i les joves participants coneixeran els esplais, agrupaments escoltes i casals de joves que els acompanyaran en les seves estades un cop acabats els cursos de formació.  

Activa’t – Joves Referents és un projecte que busca que persones d’orígens diversos esdevinguin referents en entitats d’educació popular per a altres infants i joves. L’objectiu és fomentar la cohesió social a partir de l’impuls de la interculturalitat, així com establir de pont entre organitzacions de tradició arrelada i entitats que treballen amb joves d’orígens diversos. 

En aquest projecte formen part del grup motor: Escola Lliure El Sol, Esplais Catalans, Acció Escolta, Casals de Joves de Catalunya i la Fundació Ferrer i Guàrdia. En l’equip de coordinació hi col·laboren les organitzacions que treballen amb joves d’orígens diversos com són: Associació Esportiva Ciutat Vella, AFEV, Nous Cims, Xamfrà, Fundació ADSIS, Fundació Mans a les Mans i Fundació Intermèdia.  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *