Les participants d’Activa’t – Joves Referents inicien les estades en entitats després de completar els cursos de formació

Les persones participants del projecte Activa’t – Joves Referents han començat aquest trimestre les estades en esplais i agrupaments. El passat 30 de setembre i 1 d’octubre es van mantenir trobades amb els i les joves per valorar el seu pas pels cursos de formació i acompanyar-los en la seva vinculació en les entitats acollidores.  

Prèviament, les participants van realitzar sis cursos de monitor/a de lleure en format residencial o semi-residencial. Impartits per l’Escola Lliure El Sol, els cursos els permeten formar part de l’equip tècnic de les organitzacions acollidores pertanyents a Acció Escolta i Esplais Catalans.  

Esdevenir referents per a persones d’orígens diversos 

Activa’t – Joves Referents és un projecte que busca la integració de persones joves d’orígens diversos en entitats d’educació popular. L’objectiu és que aquestes persones esdevinguin referents per a altres infants i joves per tal de promoure la diversitat dins l’associacionisme a la vegada que s’impulsa la seva ocupabilitat a partir de l’adquisició de competències associatives.  

En aquesta tercera edició d’Activa’t – Joves Referents hi col·laboren organitzacions que treballen amb joves d’orígens diversos: Associació Esportiva Ciutat Vella, AFEV, Nous Cims, Iniciatives Solidàries, Fundació ADSIS i Fundació Intermèdia. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *